• Hënë- Premte 8.00 - 20.00
  • Beqir Kastrati
  • +38138220444

Paraqitni veturën tuaj

Ju jeni tashmë duke shtuar veturën FALAS.

Fushat e markuara me * janë të domosdoshme.

Detajet e veturës
hapi 1
Vetura*
Marka*
Modeli*
Viti*
Kilometrazhi
Karburanti
Motori
Marshi
Vozitje
Ngjyra jashtë
Ngjyra brenda
Regjistruar
VIN
Historia
Raporti i veturës
Aplikoni
Lokacioni
Selektoni karakteristikat e veturës tuaj
hapi 2
Komoditeti
Entertainment
Siguria
Ulëset
Dritaret
Të tjera
Ngarkoni fotografinë
hapi 3

REKOMANDIME

 

Rezolucioni i fotografisë së Rekomanduar është: 800 x 470 px ose më e lasrtë

 

Përdoruesi mund të ngarkojë deri në 5 foto, por shitësi mund të ngarkojë deri në 10 foto.

Shtoni Video
hapi 4
Nëse tani nuk keni video, nuk është problem. Ju mund të shtoni ose editoni videot pasi të kompletoni postimin tek faqja "Menaxhoni veturën"
Shkruani të dhënat e shitësit
hapi 5
Selektoni të gjitha faktorët që posedon vetura juaj.
Aplikoni
Cakto çmimin
hapi 6
Çmimi* ($)
Custom label instead of price

Jepni çmimin e automjetit tuaj.

Përcaktoni një çmim konkurrues duke krahasuar informatat e automjetit tuaj dhe kilometrazhin e automjeteve të ngjashme nga shitësit në zonën tuaj. Sigurohuni të merrni komente nga shitësitë dhe foto për të paraqitur karakteristikat më të mira të automjetit tuaj, veçanërisht në qoftë se çmimi i juaj i kërkuar është mbi mesataren.

Regjistrohuni

Rekomandime
Duke na dhënë numrin e telefonit tuaj, ju pranoni dhe pajtoheni që ne (dhe / ose shërbyesit tanë) mund të kontaktojnë në numrin e telefonit tuaj, në mënyrë që të sigurojmë informata shtesë lidhur me ofertat tuaja.
autoinfo.alautoinfo.co