• Hënë- Premte 8.00 - 20.00
  • Beqir Kastrati
  • +38138220444

Auto Kaqandolli

Lokacioni
Zona Industriale, Fushë Kosovë, Fushë Kosovë
Telefoni
+381 38 601 600
Orari i Punës
E Hëne - E Diele 08:00 - 17:00
Të dhënat e shitësit
Ne ofrojmë një varg të gjërë të shërbimeve profesionale në lidhje me automjetet tuaja të markave Mercedesit, Suzuki dhe Yamaha: të gjitha llojet e riparimeve dhe servisimeve të veturave, riparimin nën garancion te veturave, diagnoze profesionale dhe riparim ( motor, elektronikë, shasise etj), punimi I trupit të veturës dhe ngjyrosjes së tij, instalimin/motimin e pajisjeve shtesë dhe aksesorëve të ndryshëm dhe shumë shërbime tjera.

Veturat e Shitësitë

Filtro:
autoinfo.alautoinfo.co